LAKŠE DO SNIŽENJA

Google uvodi novu značajku za popuste u dućanu Play, evo što su pripremili

28.01.2022 u 09:48

Bionic
Reading

Googleov dućan Play uvodi specijalnu karticu u kojoj će korisnici moći vidjeti aplikacije koje su trenutno na popustu. Kartica će se zvati Offers, odnosno Ponude

Google Play uvodi novu karticu 'Offers' koja će korisnicima otkriti sniženja na videoigre i aplikacije. Kompanija je 25. siječnja objavila da će nova kartica sadržavati 'sve od putovanja i shoppinga do medija, fitnesa i zabave'. Kartica će prvo postati dostupna u SAD-u, Indiji i Indoneziji, dok će ju ostatak svijeta dobiti kasnije ove godine.

Kartica u sebi sadrži 'popuste na aplikacije koje bi vam se mogle svidjeti', a Google naglašava da je riječ o nekoliko vrsta ponuda. Ponude će tako sadržavati stvari poput popusta na igre i mikrotransakcije unutar igara, prenosi TechCrunch.

Također će istaknuti aplikacije koje nude besplatnu dostavu, besplatan prijevoz i dodatne nagrade. Druge ponude uključuju knjige i filmove koje se može posuditi ili kupiti. Konačno, Google spominje da će kartica ohrabriti korisnike da isprobaju nešto novo predstavivši im aplikacije koje nude 30 dana besplatnog korištenja.

Kartica će se nalaziti u navigacijskoj traci na dnu Google Playja. Kompanija je za kraj naglasila da će aktivno surađivati sa sofverskim kompanijama i uslugama kako bi redovito ažurirala aktualnu listu popusta i ponuda.