VIDEORECENZIJA

Gods Will Be Watching podsjetio nas je na staru školu avantura

19.08.2014 u 07:28

Bionic
Reading

Ako ste ljubitelj dobrih starih grafičkih avantura za PC, onda ne vidimo pretjerano velik broj razloga zbog kojih ne biste isprobali Gods Will Be Watching

Koliko je vremena prošlo otkad ste odigrali kvalitetnu old school grafičku avanturu? Još bolje pitanje: znate li uopće kako izgledaju old school grafičke avanture? Gods Will Be Watching igra je koja prije svega propitkuje vaš moral te vas stavlja u krizne situacije u kojima granica između dobrog i lošeg postaje podređena sirovom preživljavanju. Ako vas je ovo zaintrigiralo, uvjereni smo da bi vas ovotjedna videorecenzija mogla zanimati.

Je li Gods Will Be Watching idealan naslov za hardcore gejmere koji cijene dobru priču i bogatu karakterizaciju likova ili se radi o još jednom zanimljivom konceptu upropaštenom lošim dizajnerskim odlukama? Saznat ćete nakon jednog jednostavnog klika na naš ovotjedni videoprilog.

Inače, u slučaju da vas odbija retro grafika, vodite računa da se radi o igri koja u prvi kadar stavlja priču te koja košta manje od sedam eura. Stoga prepustite se radnji i uživajte. Ako možete.

RTL Autor: RTL

PLUS:
- priča
- atmosfera
art stil

MINUS:
- nasumičnost
- dugoročne odluke koje to - nisu

- manjak checkpointa
- težina

Ime: Gods Will Be Watching
Žanr: avantura
Proizvođač: Deconstructeam
Izdavač: Devolver Digital
Platforme: PC