FILMOVI I IGRE

Fortnite će pored koncerata uskoro početi prikazivati i filmove

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 26.06.2020 09:19
  • Objavljeno 26.06.2020 u 09:19
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Epic Games

Za početak ljetne digitalne matineje, Epic Games će u Fortnite Party Royaleu prikazati nekoliko filmova Christophera Nolana. Projekcije su ograničene na nekoliko predviđenih regija

Fortniteov otok Party Royale ovog će petka prikazivati filmove. Posebna sekcija popularne igre u potpunosti je posvećena digitalnim nastipima i događajima, a zahvaljujući partnerstvu sa Christopherom Nolanom, krajem tjedna svijet Fortnitea će uživati u eskapadama Batmana.

Virtualna kino dvorana tako će za vikend prikazivati Batman Begins, The Prestige i Inception. Tužna strana priče je da filmove nećemo moći gledati u Hrvatskoj, pošto Lijepa naša nije na listi zemalja koje će prikazivati filmove unutar Fortniteovog virtualnog teatra.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Epic

Super mjesto za zabavu

Mod igre Party royale pokrenut je u travnju te je promoviran kao mjesto za zabavu u koje igrači ne mogu unijeti oružje. U Party royaleu do danas su nastupili veliki izvođači Diploa i Deadmau5a, a 25. lipnja, odnosno danas, pridružit će im se još poznatih glazbenika - Young Thuga i Noah Cyrus.

Fortnite, igra koju, prema Epicu, igra više od 250 milijuna ljudi, ponovno je postala popularna zahvaljujući dramatičnom događaju na kraju sezone koji je cijelo bojno polje prekrio vodom, zaključuje The Verge.