za maksimalni doživljaj

Ovo su foto aplikacije koje morate isprobati na Huawei P40 Pro

25.06.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Huawei P40 Pro ima najbolju mobilnu kameru koju danas možete koristiti, a to ukazuje i prvo mjesto na DxOMark ljestvici pametnih telefona. Da bi snimili odličnu fotografiju potrebno je iznimno malo truda, jer će u suradnji s Leicom P40 Pro većinu posla obaviti umjesto vas

No, želite li iz fotografija izvući još više, osobito ako snimate u Pro modu i RAW formatu, ovo su aplikacije koje vam mogu pomoći da postanete još uspješniji fotograf, a sve ove aplikacije lako ćete pronaći u App Gallery trgovini aplikacijama.

Cut Cut - CutOut & Photo Background Editor

Cut Cut je moćan alat za uređivanje fotografija pomoću kojeg ćete se ‘teleportirati’ u neki drugi život, jer pomoću umjetne inteligencije može vas bez greške izrezati i zalijepiti na drugu sliku i stopiti te dvije slike u jednu. Nudi vam i opciju da slike uredite stickerima, a imaju veliku kolekciju stickera u raznim kategorijama.

Retrica

Milijarde fotografija nastale su ovom aplikacijom koja vam nudi više od 190 filtera kojima svojoj fotografiji možete dati poseban štih, a mnogima je naglasak na retro detaljima. Retrica vam nudi mogućnost da svaki od tih filtera vidite uživo kako će izgledati, prije nego ste snimili fotografiju, kojima možete birati različite formate, ali i dodati vremenske oznake te efekte sa zumiranjem. Isto tako, možete snimiti i video kroz Retricu i podijeliti sve to na društvenim mrežama.

YouCam Makeup

Dobro poznata aplikacija omogućit će vam da se u trenu prikažete u najboljem svjetlu ili jednostavno da vidite kako bi vam stajao novi look. YouCam nudi gomilu opciju poput pudranja lica, konturiranja, rumenila, umjetnih trepavica, ruža… Svaki od tih detalja preko slidera možete pojačati ili smanjiti, ovisno o intenzitetu makeupa koji želite. Isto tako, možete isprobati i razne frizure, tako da su mogućnosti šarolike, osobito ako odlučite otključati sve opcije koje nudi aplikacija.

CamScanner

Ova aplikacija omogućit će vam da telefon pomoću njegove kamere pretvorite u skener, a kako P40 Pro ima vrhunsku kameru, taj posao bit će još lakši. Omogućit će vam da skenirate račune, bilješke, potvrde, certifikate ili skice iz neke rasprave na ploči. Pametno će obrezati svaki skenirani dokument kako bi fotografija izgledala kao da ste je skenirali na plošnom skeneru, a dokumente možete i pretraživati pomoću optičkog prepoznavanja znakova.

Canva

Bez obzira jeste li influencer koji pazi da svaka kolekcija fotografija izgleda besprijekorno ili ste novinar koji ovisi o sjajnom kolažu za svoje web objave, ili pak želite napraviti fantastičnu pozivnicu za svoju zabavu, Canva je alat koji je spreman za svaki vaš zahtjev. Gomila mogućnosti uređivanja fotografija i dizajniranja kolaža omogućit će da lako realizirate svoje ideje u pokretu. Uz to, sve što radite sinkronizira se s vašeg mobitela na računalu, a Canva vam nudi ogromnu kolekciju besplatnih elemenata kojima ćete lako istaknuti svoje radove.