SLUŽBA JE SLUŽBA, družba je družba

Elon Musk ni vlastitoj majci ne da popust na novog Teslu

29.09.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Tech guru u nedavnom je intervjuu potvrdio da popust ili rani pristup automobilu budućnosti ne planira dati ni članovima najuže obitelji

Šef Tesle Elon Musk nije popustljiv niti prema članovima vlastite obitelji. Maye Musk, Elonova majka potvrdila je New York Timesu da i dalje čeka svoj Model 3. 'Još nisam dobila Model 3. Posljednji put kada sam provjerila, bila sam tristo tisućita na listi čekanja. Čak i uz sve veze ne mogu se progurati u redu' zaključila je Muskova majka.

Oni koji su naručili dugo iščekivani Model 3 morat će se strpiti. Automobil koji je trenutno u masovnoj proizvodnji plijeni pažnju mnogih zaljubljenika visoke tehnologije. Ovo znači da čete u slučaju da vozilo naručite odmah nakon čitanja ovog članka Teslu 3 čekati godinu i pol dana.

Lista čekanja

Tesla planira proizvesti 20.000 Modela 3 mjesečno, što znači da Musk za masovnu isporuku cilja na drugu polovicu 2018. Uglavnom, Maye Musk nije jedini član obitelji kojem je odbijen specijalni tretman. Lyndon Rive, bivši šef SolarCityja i Muskov bratić tražio je 'obiteljski popust' na Model S.

'Pitao sam Elona mogu li dobiti obiteljski popust' priča Rive. 'Odgovorio mi je da odem na TeslaMotor.com, kupim auto online, a da je cijena koju vidim tamo obiteljska cijena'. 

Rive je pohvalio Muska rekavši da Elona poštuje kao najboljeg poduzetnika na svijetu. 'On svakog tretira jednako. Svakog. Kod njega nema mjesta za nepotizam.'

  • +5
Tesla Model 3 Izvor: Promo fotografije / Autor: Tesla