Poziv koji ne propuštaš

Donesi stari mobitel i osvoji kotizacije za utrku Zagreb Advent Run 2023.

06.11.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Kod kuće imaš stari mobitel ili punjač koji više ne koristiš? Ne znaš gdje bi s njim?

Pokaži da ti je stalo do očuvanja prirode i odazovi se na Poziv koji ne propuštaš jer prvih 100 osoba koji odnesu mobitel u poslovnicu Hrvatskog Telekoma u Radničkoj cesti 21 (Zagreb) osvaja besplatnu kotizaciju za Zagreb Advent Run.

Zagreb Advent Run održat će se 10. prosinca 2023. ispred hotela Hilton Garden Inn, a sa sobom uvijek donosi i humanitarni karakter stoga će ovogodišnja utrka biti posvećena Zakladi UniSport Srce koju je osnovao Hrvatski akademski sportski savez sa ciljem poticanja razvoja studenata sportaša u Republici Hrvatskoj.

Organizatori ove jedinstvene kostimirane utrke tako su udružili snage sa Hrvatskim Telekomom sa zajedničkim ciljem promicanja održivog ponašanja i pružanja potrebne podrške zajednici.

Natječaj 'Donesi stari mobitel i osvoji kotizacije za utrku Zagreb Advent Run' se održava od do podjele svih 100 kotizacija, a najkasnije do 30. studenoga 2023. kada je ujedno i zadnji rok za prijavu na utrku, a djelatnici T-Centra će svakom sudioniku, koji će na zbrinjavanje u ranije navedeni T-Centar donijeti najmanje jedan ili dva (a moguće i više) mobilna uređaja bilo koje marke/brenda, e-mailom izdati jedinstveni vaucher-KOD za prijavu na Zagreb Advent Run 2023.

Više informacija i pravila natječaja dostupni su na linku. Pridružite se akciji i budite dio pozitivnih promjena u zajednici!

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'