mundus

Domaća pametna društvena igra ide na sve ili ništa na Kickstarteru

20.08.2020 u 10:25

Bionic
Reading

Podržite li ih, vaše se ime može naći u izvornom računalnom kodu Mundusa, možete dobiti naljepnicu, figurice iz igre, majicu kratkih rukava, kao i same primjerke igre

Tvorci domaće igre Mundus odlučili su okušati sreću na platformi za zajedničko financiranje Kickstarter. Kampanjom u kojoj idu na sve ili ništa žele prikupiti deset tisuća američkih dolara. Dosad su od 72 financijera prikupili nešto manje od devet tisuća dolara, a do kraja kampanje ima još 57 dana.

Podsjetimo, riječ je o pametnoj platformi koju možete povezati s vašim pametnim telefonom i koristiti za igranje niza društvenih igara na ploči. Iza igre stoje Filip Hercig, Luka Dumančić, Fran Zekan i Matija Fućek, koji su s njome prošle godine osvojili treće mjesto na natjecanju Idea Knockout.

Financijerima nude mogućnost davanja potpore bez nagrade, ali ako baš želite priznanje vaše se ime može naći u izvornom računalnom kodu Mundusa, možete dobiti naljepnicu, figurice iz igre, majicu kratkih rukava, kao i same primjerke igre, između ostalog. Isporuka se očekuje u svibnju 2021. godine.

Također, svi koji se odluče podržati ih na Kickstarteru dobit će sve dostupne igre besplatno doživotno. Po završetku kampanje neke od tih igara će biti moguće dobiti samo uz pretplatu.