ne propustite

Do 50% popusta u Instar Informatici

12.05.2021 u 08:37

Bionic
Reading

Instar Informatika, jedan od najboljih tehno shopova u Hrvatskoj po mišljenju vas kupaca, 13.5. u Zagrebačkoj ulici 18 u Zadru otvara svoju sedmu po redu poslovnicu

Tako će i tehnoljupci Zadra i šire okolice dobiti pravi one-stop-shop s bogatim IT asortimanom gdje će moći nabaviti apsolutno sve za posao, školu, razonodu, gaming i svakodnevne aktivnosti koje više ne možemo zamisliti bez moderne tehnologije.

Povodom otvorenja vas Instar časti popustima do 50% na odabrani asortiman koji će vrijediti od 13. do 15.5. ili isteka ograničenih zaliha. Iskoristite idealnu priliku za osvježenje svoje opreme po najboljim cijenama u gradu. Osim spomenute posebne ponude vas u novoj Instar poslovnici očekuje dobar izbor laptopa svih vrsta i namjena, svima dobro poznatih Instar PC računala s čak 5 godina jamstva, monitora, komponenti, mobitela, pametnih satova, gaming periferije i ostale prateće opreme.

Vrata poslovnice se otvaraju u 9 ujutro. Kako bi izbjegli gužve te osigurali siguran i opušten shopping svima, Instar moli sve kupce da unaprijed naprave narudžbe putem webshopa te potom preuzmu svoju robu u zadarskoj poslovnici. Svi oglašeni popusti s posebne ponude se odnose na sve vrste plaćanja.

Budite među prvima i ugrabite željeni artikl ili više njih na odličnom popustu koji se ne nudi baš svaki dan. Ljubazno Instar osoblje će vam pomoći pri odabiru proizvoda u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja.

Stoga ne oklijevajte i 13.5. se uputite do Instar Informatike u Zagrebačkoj ulici 18 u Zadru gdje vas čeka tehno ponuda kojoj ćete teško moći odoljeti…