RAJ ZA GEJMERE

Detaljno smo secirali ponudu na najvećem InfoGameru ikad: Pogledajte što vas sve čeka do nedjelje

21.11.2018 u 14:11

Bionic
Reading

Jedan od najvećih sajmova videoigara i zabave još jednom je na pet dana otvorio vrata. Ove godine posjetitelji će moći svjedočiti izložbi retro tehnologija, društvenim igrama, novim izdanjima velikih inozemnih izdavča, kao i igrama napravljenima u Hrvatskoj

U srijedu 21. listopada 2018. počeo je tradicionalni InfoGamer na kojemu će svi zaljubljenici u digitalnu zabavu do nedjelje 26. listopada moći uživati u najnaprednijim dostignućima u području digitalne zabave.

DIGITALNA ZABAVA

Pobrojali smo deset najboljih hrvatskih videoigara svih vremena

Pogledaj galeriju

Kao i svake godine dosad, isprobavanje novih igara i razgledavanje novih gadgeta popratit će i nekoliko prestižnih kompetitivnih turnira.

Ponešto za svakog

Sajmu digitalne zabave pridružuju se i analogne igre koje su ove godine dobile još veći paviljon, a sve je zaokruženo malim putovanjem u prošlost. U sklopu Retro hale se održava izložba starih igara i gadgeta Retro Info u sklopu koje se ove godine, među ostalim, mogu vidjeti domaće igre koje su u bivšoj Jugoslaviji izlazile u sklopu izdavača Suzy, kao i prvi jugoslavenski časopis posvećen isključivo videoigrama.

Na sajmu izlažu velike kuće poput Activision Blizzarda, Electronic Artsa, Bandai Namcoa, kao i domaći hitmejkeri Croteam i Gamepires. Svaki od spomenutih ima masivne štandove u sklopu kojih je moguće isprobati sve njihove novije igre, a najveći od njih pripremili su se za nadolazeću gužvu napravivši ograde za redove.

Pazite na gužve

Tim rečeno, očekuje se da će najveći broj posjetitelja na ovogodišnji InfoGamer biti prisutan krajem tjedna, odnosno od petka do nedjelje za kada su najavljene najveće gužve. Ako ste poput nas opušteniji lik posjetitelja, predlažemo da sajam igara i zabave definitivno posjetite danas ili sutra, s obzirom da vikend gužve donekle ubijaju volju za dugoročnom šetnjom među štandovima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Reboot

Prema svemu sudeći, ovogodišnji InfoGamer pruža daleko više od svih svojih prethodnika, opravdavši svoju reputaciju kao jedan od najvećih sajmova ove vrste u Europi, a i svijetu.

  • +16
Otvoren sedmi sajam videoigara Reboot Infogamer Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX