JEDVA ČEKAMO

Darth Vader je u novom teaseru za Star Wars: Rogue One

12.08.2016 u 12:44

Bionic
Reading

Osim poznatog zlikovca, u novom traileru između ostalog, imamo priliku vidjeti Felicity Jones u gotovo kaubojskom dvoboju s lovcem TIE, baciti bolji pogled na droida K-2SO, čuti novo izdanje glazbene teme Sile...

Kako je bilo i najavljeno, drugi teaser za film Rouge One: A Star Wars Story objavljen je tijekom Olimpijskih igara u Rio de Janeiru kako bi Disney reklamom dosegao veliki broj ljudi koji prate događanja na olimpijskim borilištima.

Teaser daje naslutiti kako redatelj Gareth Edwards priprema ozbiljan i mračan film, bliži atmosferi kakvu je imalo Carstvo uzvraća udarac nego Sila se budi.

Što nije neočekivano. Radnja se, naime, odvija netom prije filma Nova nada i bavi se očajničkim pokušajem male skupine pobunjenika da se dokopaju nacrta Zvijezde Smrti, u to vrijeme ultimativnog oružja masovnog uništenja kojim je Carstvo raspolagalo.


U novom traileru između ostalog, imamo priliku vidjeti Felicity Jones u gotovo kaubojskom dvoboju s lovcem TIE, baciti bolji pogled na droida K-2SO, čuti novo izdanje glazbene teme Sile...

Za sam kraj ostavljeno je pojavljivanje Dartha Vadera, kojemu je glas i ovog puta podario James Earl Jones. Vader u filmu navodno neće imati veću ulogu već će biti više prijetnjom iz pozadine.

Film bi se u kinima trebao pojaviti 16. prosinca.