KONFERENCIJE

Čuveni talijanski nogometni sudac stiže na Combisovu konferenciju

29.04.2019 u 13:04

Bionic
Reading

Poznat je po inspirativnom izlaganjima ispunjenim anegdotama i životnim pričama koje obiluju humorom, Pierluigi Collina održat će predavanje pod nazivom 'How to be successful on the field'

Trinaesto izdanje Combisove konferencije bit će održano u četvrtak i petak, 30. i 31. svibnja, u kompleksu Olympia u Vodicama. Glavno predavanje održat će bivši nogometni sudac Pierluigi Collina.

Collina je zapamćen po suđenju mnogih nogometnih utakmica među kojima se ističe finale Svjetskog prvenstva 2002. godine i finale Lige prvaka 1999. godine. Nakon umirovljenja Collina je vodio suce talijanske Serie A, a potom Sudački odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA). Trenutno je predsjednik Odbora za suce u Svjetskoj nogometnoj organizaciji (FIFA).

ZA PRAVE ŠMEKERE

Tražite nešto drugačije? Ovo su najzanimljiviji smartfoni s fizičkim tipkovnicama

Pogledaj galeriju

Poznat je po inspirativnom izlaganjima ispunjenim anegdotama i životnim pričama koje obiluju humorom. U predavanju pod nazivom 'How to be successful on the field' Collina će publici otkriti što je potrebno kako bi postali i ostali najbolji u onome što radimo.

Otvorenost prema promjenama i poboljšanjima Collina smatra presudnim u poslovnom samorazvoju, zajedno sa zdravom dozom samokritičnosti, jer cilj je uvijek i u svemu isti - biti korak ispred i promatrati svaku promjenu kao priliku.

Glavna tema Combisove konferencije ove godine je 'Going Beyond Ideas', a tportal je jedan od medijskih pokrovitelja.

Više: Combisova konferencija 2019.