Excursor

Turističku ponudu moguće je proširiti brzo i jednostavno, Combis ima rješenje za vas

01.03.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Jednostavnost kupnje adut je novih IT rješenja za turističku industriju koji eliminiraju potrebu za web shopom.

Sunce i more više nisu dovoljni za privlačenje turista i sve je veći naglasak na dodatnom turističkom sadržaju koji za posjetitelje stvara nezaboravne uspomene s putovanja.

Ako se složimo da je zadovoljstvo turista zasjelo na vrh liste turističkih prioriteta, postavlja se pitanje na koje sve načine osigurati jedinstvene turističke trenutke, opustiti i oraspoložiti turiste te osigurati njihov povratak iduće godine.

Recentna istraživanja o turističkoj potrošnji u Hrvatskoj pokazuju značajan rast interesa turista za izlete i općenito za vanpansionskim uslugama. No, adekvatan kanal komunikacije do turista ovdje se ističe kao jedan od glavnih izazova.

Ako se pitate kako osigurati uspješnu komunikaciju s turistima i ponuditi im pravu ponudu u pravo vrijeme, IT tvrtka Combis ima novo tehnološko rješenje koje može dati odgovor. Ovo rješenje, koje su nazvali excursor omogućava jednostavnu online prodaju turističkih izleta.

Ovdje je riječ o tehnologiji iframe koja se koristi za prikaz sadržaja od jednog online izvora na drugu web stranicu. Spomenuti sustav je izvorište podataka, iz kojeg se podaci prenose, a ujedno je i sustav za upravljanje ponudom sa svim potrebnim funkcionalnostima kao što je npr. ponuda izleta, kalendari izleta, popunjenost kapaciteta itd.

Najkraće rečeno - ovakva rješenja stvaraju digitalnu ponudu izleta bez ikakvih ulaganja u IT sustave ili u vrijeme zaposlenika koje je potrebno za razvoj web shopa.