MIPRO 2016

Combisu tri nagrade EuroCloud

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 02.06.2016 16:24
  • Objavljeno 02.06.2016 u 16:24
Mario Mustapić, Edita Kustura i Mladen Maras

Mario Mustapić, Edita Kustura i Mladen Maras

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Combis

Combis će kao predstavnik Hrvatske sudjelovati u nastavku natjecanja na europskoj razini u Bukureštu 5. listopada ove godine

Combisu je tijekom svečanosti EuroCloud Hrvatska Award, održane u sklopu znanstveno-stručnog skup MIPRO 2016, dodijeljena prva nagrada za najbolju cloud uslugu za vertikalna tržišta, prvu nagradu za najbolje metode cloud transformacije i drugu nagradu za najbolju cloud uslugu za horizontalna tržišta, kao i preporuku žirija za najbolji poslovni utjecaj isporukom cloud usluga.

Nagrade EuroCloud dodjeljuje EuroCloud Hrvatska, neprofitna udruga čiji je glavni fokus računarstvo u oblaku.

'Izuzetno smo ponosni na ComCloud, jedno od najfleksibilnijih rješenja na tržištu u čije smo stvaranje uložili mnogo znanja i truda. Tehnologija unaprjeđuje poslovanje, a cloud je stepenica više u primjeni tehnologije u poslovanju.


Time se vodimo od kada smo započeli s ComCloud projektom - razvili smo ga od nule do usluge koja pruža potpuno korisničko iskustvo, omogućavajući pružateljima usluga efikasnu distribuciju cloud usluga, a korisnicima efikasno upravljanje vlastitim korištenim uslugama u cloudu", rekao je Mladen Maras, tehnički direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u Combisu.

Combis će kao predstavnik Hrvatske sudjelovati u nastavku natjecanja. U drugoj fazi svi nacionalni pobjednici EuroCloud Awarda natjecat će se na europskoj razini, u Bukureštu 5. listopada ove godine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!