NOVITETI

Canon nudi osam novih mrežnih kamera

17.07.2016 u 09:00

Bionic
Reading

Nova serija uključuje vanjski model s beskonačnim pomicanjem u 360⁰ te 30x optičkim zumom i autofokusom, kao i dva nova četvrtasta modela vrste 'metak' s 20x optičkim zumom kao prve Canonove modele ove vrste

Canon Europe predstavio je osam novih mrežnih kamera razlučivosti dva megapiksela. Predstavljeni su modeli VB-R13VE i VB-R12VE, VB-H761LVE i VB-H760VE iz serije 'metak', VB-H751LE, VB-H652LVE i VB-H651VE.

Nova serija uključuje vanjski model s beskonačnim pomicanjem u 360⁰ te 30x optičkim zumom i autofokusom, kao i dva nova četvrtasta modela vrste 'metak' s 20x optičkim zumom kao prve Canonove modele ove vrste.

Novi CMOS senzor visoke osjetljivosti i razlučivosti dva megapiksela omogućuje kamerama bilježenje FHD slike i u izazovnijim svjetlosnim uvjetima, tvrde u Canonu.


VB-R13VE, vanjska 360⁰ PTZ kamera otporna na vandalizam, također dolazi s 30x optičkim zumom i brzim automatskim fokusiranjem te objektivom ultraniske disperzije koji spriječava izobličavanje slike nastalo uslijed nepravilnosti u staklu kamera.

Sve nove kamere opremljene su novom Canonovom tehnologijom Motion-Adaptive Noise Reduction koja automatski prilagođava smanjenje šuma kada kamera otkrije pokrete unutar kadra. Dinamičnim prilagođavanjem smanjenja šuma u stvarnom vremenu, ovisno o sceni i uvjetima, Motion-Adaptive Noise Reduction smanjuje razinu šuma i veličinu videozapisa bez gubitka kvalitete, kažu u Canonu.

Novo grafičko korisničko sučelje i zaseban ugrađeni Mobile Viewer dodani su za kompatibilnost s većim brojem web-preglednika i mobilnih uređaja te dizajnirani da montažerima i krajnjim korisnicima ponude jednostavan bežični pristup kameri i njenim značajkama i učine postavljanje lakšim.

Vanjski modeli vrste 'metak' i vanjski modeli s kupolom načinjeni su tako da rade u izazovnim vremenskim uvjetima, uključujući gotovo slanu vodu ili hladna područja podložna mrazu.

Sve nove kamere kompatibilne su s ONVIF profilima S i G što im omogućuje jednostavniju integraciju s većinom VMS platformi te snimanje, pretraživanje i reprodukciju snimki s uređaja za snimanje.