IZLOŽBENI MODEL

Biste li vi dali 100.000 kuna za BMW i8 koji ne radi?

26.08.2014 u 13:06

Izložbeni BMW i8

Izvor: Promo fotografije / Autor: eBay

Bionic
Reading

Da je svijet poludio za BMW-ovim hibridnim sportskim automobilom, jasno nam je već neko vrijeme, no neki potezi ipak nadilaze granice zdravog razuma

Ovdje ne mislimo na slučaj entuzijasta koji je kupio tri primjerka i8, po jednog za svaku kuću, već na pojedince koji su spremni platiti 18.000 dolara, odnosno nešto više od 100.000 kuna da bi kupili i8 koji - ne radi.

Tako je; primjerak koji možete vidjeti u našoj fotogaleriji nije pravi i8, već ogledni izložbeni model bez motora, prijenosa, baterija, pa i unutrašnjosti, koji je BMW-ov zastupnik iz Westmonta u SAD-u, nakon što su kupci razgrabili sve dostupne i8 za iduću godinu, odlučio prodati putem eBaya

Ni vrata i prozori se ne mogu otvoriti, a razočaravajuće je i to što se ni kotači ne okreću pa je diskutabilno možemo li ovaj komad skupocjenog namještaja uopće nazvati automobilom. Ipak, moguće ga je uštekati u struju te upaliti prednja i stražnja LED svjetla.

Automobil je ponuđen na aukciji do 29. kolovoza, a u trenutku pisanja predane su čak 53 ponude, s tim da nijedna, uključujući najvišu od 18.100 dolara, nije dosegla rezerviranu, nedefiniranu cijenu koja jamči kupovinu.

Možda BMW-u ne bi bilo loše da se počne baviti izrađivanjem ovakvih maketa od stakloplastike u omjeru 1:1.

Zanima nas - biste li vi dali ovoliko novca za i8 koji to nije?

Odgovor možete dati u našoj anketi.