NOVI INTERNETSKI HIT

Beba snimljena kako hvata kirurga za prst tijekom carskog reza

03.01.2013 u 13:05

Bionic
Reading

Čini se kako imamo prvi ovogodišnji viralni hit. Nevjerojatna fotografija ručice koja iz maternice hvata liječnikovu ruku, djelo spretnog oca, širi se Mrežom velikom brzinom

Porođaj je bio prije nešto manje od tri mjeseca. Majka Alicia Atkins morala je svoje novorođenče na svijet donijeti carskim rezom. Podršku joj je pružao suprug Randy

Tijekom operacije dogodilo se nešto neobično. 'Hej, uhvatila je moj prst', rekao je u jednom trenutku liječnik Allan Sawyer koji je obavljao zahvat. Randy nije oklijevao - začas se stvorio uz njega i kliknuo. 'Bio sam zapanjen. Bila je to nevjerojatna fotografija', prisjeća se Randy.

Nevjerojatna tim više što se Alicia profesionalno bavi fotografijom - vlasnica je studija A Classic Pin-Up u Glendaleu. Podijelila je fotografiju na svojoj stranici na Facebooku.

Očekivala je kako će je htjeti vidjeti prijatelji i rođaci. No čini se kako bi mogla postati prvi ovogodišnji viralni internetski hit. Dosad je skupila gotovo 3.500 lajkova, a podijeljena je više od 1.600 puta.

Beba Nevaeh je, hvala na pitanju, dobro.