Ponuda poslova

Atraktivne poslovne prilike: traže se inženjeri, web dizajneri, stručnjaci za sigurnost...

13.01.2020 u 10:15

Bionic
Reading

Cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možete proučiti na portalu MojPosao, a najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu

Framos Technologies d.o.o. razvija visokotehnološka rješenja u području obrade vizualnih informacija. Prijavi se na njihov oglas za radno mjesto Software inženjer (m/ž) i pridruži se inovativnom timu stručnjaka čiji rad se temelji na izradi kvalitetnih programskih i hardverskih rješenja. Ako posjeduješ barem dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, napredno poznaješ programski jezik C/C++, upoznat si sa Linux cross-compiling i debugging alatima i imaš vrlo dobre vještine usmenog i pismenog izražavanja na engleskom jeziku, idealan si kandidat za posao! Javi im se do 15. siječnja.

Kafić nije kafić ako u njemu nema našeg omiljenog pića! I to uvijek! Pridružite se timu koji to čini mogućim – tvrtki Roto Dinamic – i to na poziciji Stručni suradnik za ICT infrastrukturu i podršku (m/ž). Na ovom radnom mjestu bit ćeš prva točka pomoći korisnicima kad je riječ o računalima, perifernim uređajima te poslovnim aplikacijama. Također, dio radnih zadataka uključuje i vođenje računa o kontinuitetu poslovanja kroz nadzor informatičke opreme i prevenciju incidenata u skladu s najboljim IT praksama. Vremena za prijavu na oglas imaš sve do 22. siječnja.

Yachtmaster Grupa je tim mladih ljudi koji stvaraju nova rješenja za svjetsku yachting industriju, organiziraju evente kao što su International Charter Expo u Beču i Charter Meetup u Ateni te razvijaju digitalne proizvode poput Hanshake i Icemarket platforme. Tvrtka zapošljava na poziciji Web designer – web editor (m/ž), a novom zaposleniku nude dugoročnu suradnju na postojećim projektima, otvaranje novih projekata i pribavljanje klijenata te mogućnost profesionalnog rasta i razvoja. Oglas ostaje aktivan do 15. siječnja.

Erste Group Card Processor d.o.o., IT kompanija i međunarodni kartični procesor koji pruža suvremene usluge kartičnog procesiranja otvara radno mjesto u Zagrebu: Viši specijalist za ICT sigurnost (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje razvijanje i provođenje programa sigurnosti informacija, priprema i po potrebi održavanje sigurnosnih treninga te vođenje i koordinacija forenzičkih istraga. Novom kolegi zauzvrat nude kontinuirane edukacije, dodatno nagrađivanje ostvarenih rezultata te fleksibilno radno vrijeme. Zvuči primamljivo? Pošalji im životopis do 23. siječnja.

Dobro poznaješ računalne mreže? Zanimaju te nove tehnologije? Vješt si u programiranju? Tvrtka ALFATEC Group, jedan od lidera na području financijske sigurnosti, traži upravo tebe! Do 5. veljače prijavi se na oglas za Senior IT security konzultant (m/ž) i postani dijelom njihova stručnog time. Uz mogućnost stjecanja raznih certifikata iz domene IT sigurnosti te službenog laptopa i mobitela, tvrtka ti nudi i rad s vrhunskim tehnologijama vodećih svjetskih proizvođača na području informacijske sigurnosti.