AUTORI TVRDE

Ako ste novog Witchera završili za manje od 100 sati, žurili ste se

15.06.2014 u 08:38

Bionic
Reading

Autori nadolazećeg Witchera 3 tvrde kako ćete njihovu igru igrati jako, jako, JAKO dugo

Sudeći prema nedavno objavljenom video intervjuu, autori nadolazećeg The Witcher 3: Wild Hunt zaista vjeruju kako će igra biti doista epska. Toliko epska da će prosječnom igraču trebati nevjerojatna količina igranja kako bi ga završio. Dvostruko više od prosječnog vremena potrebnog za završavanje Skyrima. Štoviše, spomenuto vrijeme koje se u ovom slučaju kreće oko sto sati ne predstavlja minimum koji vam treba za normalno završavanje, već ekvivalent čuvenih speed runova. Witcherov glavni dizajner Peter Gelencser siguran je da upravo količina sadržaja ključni adut ovog nadolazećeg fantasy naslova.


Također, čini se kako će igra biti raspodjeljena na velike cjeline koje se međusobno razlikuju po težini. Svaka od tih cjelina imati će moćna čudovišta koje će Geralt, glavni lik, moći uloviti i ubiti. Naravno, proces lova sastoji se od nekoliko etapa. Prvo trebate uopće čuti za moćno čudovište. Nakon toga ga trebate pronaći, što obično znači praćenje tragova koje je čudovište ostavilo. Konačni čin, koji vjerojatno svi znamo, je sama borba. Zanimljiva stvar oko tih epskih potraga je što se nakon uspjele misije doslovno možete cijenkati sa osobom koja vam je dala zadatak.

The Witcher 3: Wild Hunt pre-e3 Trailer

The Witcher 3: Wild Hunt trenutno je u konačnom stadiju razvoja. CD Projekt uporno radi na ispravljanju svih bugova, kao i poliranju konačnog proizvoda. Podsjetimo se, igra bi trebala izaći u veljači iduće godine, a dolazi na PC, Xbox One i PS4 platforme.