'NAJPOŽELJNIJI GADGET'

Acerov tablet Iconia One 10 je idealan poklon za Božić

18.12.2015 u 08:15

Bionic
Reading

Kako ovog Božića ne bi lutali bespućima Interneta u potrazi sa savršenim poklonom za nadolazeće praznike, donosimo vam apsolutni best buy koji će oduševiti i najizbirljivije!

Acer Iconia One 10 je novo tablet računalo koje odskače od konkurencije po svim parametrima. Uređaj plijeni velikim HD multi-touch zaslonom od čak 10.1'' na kojem će gledanje videozapisa, surfanje i igranje biti prava uživancija. Živopisni detalji dolaze do izražaja iz bilo kojeg kuta gledanja uz pomoć HD rezolucije s IPS tehnologijom. Zahvaljujući snažnom četverojezgrenom procesoru sve se odvija brzo i jednostavno, bez najmanjeg zastajkivanja i napora.

S težinom od samo 540 grama, Iconia One 10 je idealan za prenošenje i korištenje u svim situacijama, nećete biti ni svjesni toga da ga nosite sa sobom, bilo da ste kod kuće ili na putu. Za cjelodnevan rad je zaslužna izdržljiva baterija koja vam osigurava do 10 sati neprekidnog rada i zabave. Dva prednja zvučnika pružaju izniman doživljaj pregledavanog sadržaja.


Uređaj krasi besprijekoran dizajn čistih linija i fino gumirana pozadina za što bolji grip i što manje proklizavanja. Na raspolaganju su vam dvije kamere od 5 i 2 mpix za sasvim pristojne fotografije i 'sebiće' te 16 GB interne memorije (proširivo do čak 128 GB pomoću SD kartica) uz 1 GB RAM memorije. Android Lollipop 5.1 osigurava pregršt zabave i nepregledno mnoštvo aplikacija koje ovaj uređaj čine pravim, prenosivim multimedijalnim centrom u kojem će osim vas uživati čitava obitelj i prijatelji. Dakako, tu su i nezaobilazni Bluetooth i GPS moduli bez kojih danas teško da možemo zamisliti moderan uređaj.

Osim zabave i praktičnosti se u Aceru mislilo i na sigurnost vaših podataka. Izgubljen ili ukraden uređaj neće biti moguće pokrenuti i koristiti, čak ni nakon vraćanja na tvorničke postavke.

Naravno, šlag uvijek dolazi na kraju, a to je cijena koja u ovom slučaju slučaju iznosi itekako prihvatljivih 1229 kn. Kažemo itekako prihvatljivih jer smo za ovakve performanse i premium pakiranje navikli plaćati i puno više.

Novi Acer Iconia One 10 nabavite na vrijeme u trgovinama svima nam dobro poznate Instar Informatike