Veliki skandal na 'otoku'

[VIDEO] Zvijezda Manchester Cityja šokirala glupim potezom; pozivao ljude da se izoliraju i ostanu doma, a on u stanu imao orgije

05.04.2020 u 18:17

Bionic
Reading

Kyle Walker je na društvenim mrežama pozivao na odgovornost ljudi u teškoj situaciji, a u isto vrijeme je u svojem stanu organizirao orgije

Dok se cijeli svijet bori s pandemijom koronavirusa, engleski nogomet je zatresao veliki skandal izazvan upravo ovim smrtonosnim virusom. Kyle Walker je prije tri godine stigao u Manchester City za 50 milijuna funti i tako postao najskuplji desni bočni u povijesti nogometa, a sada je ponovno napunio naslovnice medija, ali ne nogometnim umijećem niti atraktivnim transferom, već jako glupim potezom.

Dok svi muku muče s koronavirusom, a samo je u Velikoj Britaniji zaraženo više od 50.000 ljudi, a preko 5.000 ih je umrlo, Walkera to izgleda ne zanima previše. U Engleskoj su na snazi stroge mjere koje uključuju karantenu i zabranu izlazaka koji nisu nužni, a naravno da su zabranjeni i kontakti s drugim ljudima. U cijeloj toj situaciji Walker je u svoj stan pozvao prijatelja i dvije prostitutke.

Nogometaš Cityja bi možda prošao i ispod radara da o svemu nije progovorila jedna od dama s kojima se zabavljao i to nakon bezobraznog i licemjernog Walkerovog poteza. Dok je s prijateljem i dvije dame uživao u trosatnoj seksualnoj seansi, Walker je na društvenim mrežama pozivao ljude da ostanu doma i udalje se čak i od 'svojih voljenih'.

'Ostanite u svojim domovima, perite stalno ruke i slušajte upute nadležnih službi. Samo tako možemo štititi ljude koji rade u našim bolnicama. Znam da je teško ne vidjeti svoje bližnje, ali prvo i osnovno moramo misliti na zdravlje drugih i čuvati se od zaraze', poručio je Walker jutro nakon orgija u njegovom stanu.

View this post on Instagram

🙏🏾 #StayHomeSaveLives

A post shared by Kyle Walker (@kylewalker2) on

Upravo ga je taj potez koštao jer je sve vidjela jedna od prostitutki.

'Ne bih ništa ni otkrivala da nije ispao tako licemjeran', rekla je 21-godišnja Louise McNamara koja je s 24-godišnjom kolegicom iz Brazila stigla u Walkerov luksuzni stan pa dodala:

'Predstavio se kao Kai, ali kada sam došla sam prepoznala o kome je riječ. Prije nego smo otišli u sobu je meni i kolegici platio 2200 funti u gotovini. Ne bih stvarno ništa otkrivala da nije takav. Trebao bi znati da ne možeš navečer pozivati strance na seks, a ujutro držati predavanja o izolaciji. On je licemjer i čovjek koji svojim ponašanjem druge dovodi u opasnost', rekla je ljutita McNamara.

Nakon što je sve izašlo u javnost, oglasio se i Walker.

'Ispričavam se svima zbog onoga što sam napravio ranije ovoga tjedna. Svjestan sam da moje zanimanje nosi odgovornost i da sam ujedno i uzor. Želim se ispričati obitelji, prijateljima, klubu, navijačima i javnosti', rekao je Walker pa dodao:

'Među nama su heroji koji čine razliku i želim istaknuti njihovu žrtvu. Ono što sam ja radio je potpuno suprotno od onoga što moramo raditi u vrijeme izolacije', posuo se pepelom nogometaš Cityja.

Iz kluba su samo kratko poručili kako provode istragu.

'Razočarani smo optužbama na Kyleov račun, ali moramo istaknuti i njegov brzi odgovor i ispriku. Idućih dana ćemo provesti internu istragu i donijeti disciplinske mjere', poručuju 'Građani'.