uoči gostovanja šibenika

[VIDEO] Zoran Zekić: Molim vas, nemojte me više pitati za to, jer duple premije nema. Premija je kad trener odluči počastiti janjcem...

04.02.2022 u 12:36

Bionic
Reading

Nogometaši Slaven Belupa u prvom kolu nastavka HT Prve lige napravili su veliki posao u Osijeku, gdje su pobijedili istoimenog domaćina rezultatom 2:1. Time je momčad Zorana Zekića nastavila dobar niz s kraja jesenskog dijela sezone, a bodovi su koprivničkoj momčadi itekako važni za bijeg s dna tablice

Bolji uvod u nastavak sezone HT Prve lige, Zoran Zekić nije mogao poželjeti. Sa svojim Slaven Belupom pobijedio je na gostovanju, jednog od kandidata za naslov prvaka. I nije imao Zekić milosti jer radilo se o njegovom bivšem klubu, Osijeku.

Naravno, želja iskusnog trenera je da se ta tri boda iz Gradskog vrta opleme i ovog petka u Koprivnici, jer od 18 sati na stadion Ivan Kušek Apaš dolazi Šibenik. Dvoboj počinje u 18 sati, uz prijenos na Arenasportu 1 (MAXtv).

A da je pobjeda u Osijeku podigla raspoloženje, vidjelo se odmah nakon utakmice, kada su igrači u svlačionici Gradskog vrta pjevali:

'Reci Zeka, samo reci, letjet ćemo kao meci! Dupla premija, dupla premija...'

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +13
NK Osijek - NK Slaven Belupo, HT Prva liga, 29.1.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

U najavi utakmice protiv Šibenika, Zekić se osvrnuo i na te stihove, ali i upozorio u kakvom stanju klub funkcionira.

'Nadam se i ja da će letjeti kao meci. Ali moram reći. Kad dečki pjevaju 'dupla premija'... Mi nemamo premije apsolutno nikakve, to je u ritmu i rimi pjesme. Molim vas, nemojte me više pitati za to. Nema duple premije, dupla premija je kad se trener odluči da se počasti nekim janjcem i da se podružimo, to je sve', s osmijehom na licu rekao je Zekić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: NK Slaven Belupo