NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Uoči Eura u Hrvatskoj ovaj video oduševit će svakog rukometnog fana

30.12.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Sve je bliže rukometni Euro u Hrvatskoj, a na popularnom video portalu pojavio se uradak u kojem se mogu vidjeti majstorije navećih zvijezda ovoga sporta, a koje bi glavnu ulogu trebale imati i na kontinentalnoj završnici u našoj zemlji

Prema prognozama kladionica Francuska i Hrvatska najveći su kandidati za zlatno odličje, a odmah do njih su rukometaši Danske, Španjolske, Njemačke te Norveške.

Puno se očekuje i od pojedinih igrača prije svega jednog od najvećih svih vremena Francuza Nikole Karabatića, zatim danskog bombardera Mikkela Hansena, predvodnika mladih snaga Norvežanina Sandera Sagosena, nepogrešivog Nijemca Uwea Gensheimera, pa našeg najjačeg aduta Domagoja Duvnjaka...

  • +12
Domagoj Duvnjak Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Tko će od njih eksplodirati i povući svoju reprezentaciju prema samom vrhu ostaje nam da pričekamo i vidimo na Euru koje je na rasporedu od 12. do 28. siječnja u Splitu, Poreču, Varaždinu i Zagrebu.

A dok ne počne rukometna akcija u Hrvatskoj jedan fan sakupio je majstorije spomenutih zvijezda u 2017. i stvorio zanimljiv rukometni udradak koji će oduševiti svakog ljubitelja ovoga sporta.

Rukometne majstorije u 2017.