NITI JE LOVA, NITI JE KLUB...

Sprema se transfer još jednog 'brončanog' reprezentativca; ovo bi bio najteži udarac za hrvatskog prvoligaša

12.01.2023 u 14:55

Bionic
Reading

Zimski prijelazni rok tek je počeo, a igrači hrvatskih prvoligaša postali su itekako tražena roba. Nažalost, većina naših klubova ovisi o prodaji igrača, pa je tako najavljen odlazak još jednog hrvatskog reprezentativca

U samo nekoliko dana hrvatski klubovi ostali su bez nekoliko zvučnih imena. Mislav Oršić napustio je Dinamo, Stipe Biuk otišao je iz Hajduka dok je Osijek zasad prodao Laszla Kleinheislera.

No u kontekstu transfera spominju se i Bruno Petković, Dion Drena Beljo, Josip Šutalo, Dominik Livaković...

A do nas je stigla informacija da je pred odlaskom i reprezentativni golman, trenutno još uvijek igrač Osijeka Ivica Ivušić.

Naravno, njegov transfer ne bi bio nikakvo čudo, jer ipak je riječ o golmanu visoke klase.

Međutim iz menadžerskih krugova doznajemo da je 27-godišnji Ivušić zapeo za oko ciparskom Pafosu, klubu koji drži treće mjesto na prvenstvenoj tablici, a koji bi za Ivušića platio niti milijun eura.

Dojma smo da to ipak nije novac koji bi trebao natjerati čelnike Osijeka na prodaju, jer Ivušić prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura, tim prije što ima važeći ugovor do ljeta 2025. godine.

Realizira li se transfer, to može samo značiti da je slavonski prvoligaš u nezavidnoj financijskoj situaciji čim za 'siću' prodaje glavne igrače.

Ipak, pričekajmo još koji dan te ćemo doznati hoće li Ivušić uistinu napustiti Gradski vrt.