UGLEDNI VELIKAN

Laszlo Kleinheisler napušta Osijek, ali ne treba Kohorta brinuti hoće li u Hajduk ili Dinamo, jer Mađar putuje još južnije...

09.01.2023 u 17:28

Bionic
Reading

O mađarskom reprezentativcu i veznjaku Osijeka, Laszlu Kleinheisleru proteklih se tjedana puno pisalo. Jer za šest mjeseci isteći će mu ugovor sa slavonskim prvoligašem, novog nije potpisao, pa su krenule priče o interesu Hajduka, potom i Dinama

Međutim, za ovog odličnog igrača opasno je 'zagrizao' i grčki velikan Panathinaikos, pa nam iz Grčke već stižu upiti kolega o znanju i mogućnostima Mađara.

A da nije riječ samo o naklapanjima, potvrđuju i riječi sportskog direktora Ivice Kuleševića.

'László se još uvijek oporavlja od crijevne viroze, zbog koje nije doputovao u Umag, a odobrili smo izostanak do utorka. Međutim, postoje realni izgledi da niti ne doputuje na pripreme, jer su pregovori s jednim inozemnim klubom oko njegovog transfera već u poodmakoj fazi, pa se nadam kako ćemo u sljedećim danima taj posao realizirati', rekao je Kulešević za Glas Slavonije i nastavio:

'Poznato je kako imamo određene financijske ciljeve koje želimo ostvariti tijekom zimskog prijelaznog roka, pa samo mogu reći kako ćemo za Lászla dobiti određenu odštetu, ako se cijeli posao realizira. Važno je što je i Kleinheisleru ta opcija koja se pojavila prihvatljiva'.