nije zabrinut

Sportski direktor Hajduka uoči derbija s Dinamom komentirao suđenje; njegovo viđenje mnogima se neće svidjeti

19.10.2022 u 17:31

Bionic
Reading

Mindaugas Nikoličius, sportski direktor Hajduka, oglasio se uoči derbija 14. kola SuperSport HNL-a u kojem 'bili' na Poljudu dočekuju Dinamo (petak, 21. listopada, 18 sati, MAXtv, MAXSport 1)

'Jako dobro smo raspoloženi. Promijenili smo trenera, imamo dobar rezultat, osvojili smo 13 od 15 mogućih bodova i prošli u kupu. U dobrom trenutku dočekujemo Dinamo', kazao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius dva dana uoči derbija s Dinamom (petak, 21. listopada, 18 sati, MAXtv, MAXSport 1).

'Imamo dobru atmosferu u momčadi. Dvije zadnje pobjede pokazuju mentalnu snagu momčadi', istaknuo je Nikoličius te nastavio:

'Nadamo se pobjedi protiv Dinama i sinergiji igrača i navijača. Puno nam znači njihova podrška. Moramo dobiti Dinamo. Ima puno pokazatelja da napredujemo, ali ima dosta prostora za bolju igru. Znam koliko stručni stožer radi na tome.'

  • +18
Gorica - Hajduk, 13. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Za kraj se sportski direktor Hajduka osvrnuo i na suđenje u SuperSport HNL-u...

'Pitanje o suđenju je uvijek teško. Prošle je nedjelje u Liverpoolu bilo problema i Klopp je imao primjedbi na suđenje. Suci svuda griješe, ali bitno je da nema namjere i da je isti kriterij za obje momčadi', diplomatski je zaključio Nikoličius.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore