'Kraljevi' ostaju bez kapetana

Sada je sve gotovo; Sergio Ramos ovime je jasno poručio da odlazi iz Real Madrida i više nema povratka na staro

03.02.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Sergio Ramos jednim je potezom potvrdio ono što se nagađalo neko vrijeme, a to je da od ljeta više neće braniti boje 'kraljevskog kluba'

Nema mira za Real Madrid ove sezone. Osim što im ne ide na terenu, velike borbe vode i van trena i to sa vlastitim kapetanom. Sergiju Ramosu, Luki Modriću i Lucasu Vazquezu na ljeto ističe ugovor s time da je Hrvat pristao na smanjenje plaće, Vazquez je još u pregovorima, dok Ramos odbija popustiti.

Florentino Perez mu nudi ugovor 1+1 godinu uz smanjenje plaće od 10 posto što bi na njegovih 12 milijuna eura iznosilo 1.2 milijuna eura, no Ramos ne želi ni čuti za takvu opciju. Perezu je još krajem prošle godine priopćio da neće prihvatiti novi ugovor, a ovaj mu je samo hladno rekao da slobodno potraži drugi klub ako ima bolju ponudu.

Poznato je da u Realu nitko nije iznad kluba i da se legende, posebno u Perezovoj eri, ne tretiraju nešto pretjerano drugačije od nekoga tko je došao jučer. Ako igrač uđe u određene godine klub mu nudi kraći ugovor i manje novaca i to pravilo vrijedi za sve, pa i za Ramosa koji je u klubu preko 15 godina.

Da bi toj ljubavi mogao doći kraj pokazao je i sam kapetan Reala jednim nesmotrenim potezom na društvenim mrežama. Jedan od fanova koji na Instagramu prate Real Madrid je napisao kako Ramos napušta klub i kako je žalosno da se Real tako odnosi prema svojim legendama, a nije dugo trebalo čekati ni reakciju kapetana.

Ramos je ovu objavu lajkao i tako izazvao lavinu komentara i paniku među navijačima 'kraljevskog kluba'. Kada je vidio koliko je reakcija izazvao, povukao je lajk, ali već je bilo kasno jer se objava počela dijeliti društvenim mrežama kao screenshot i tako je nastala nova drama.

Nedavno se pisalo da ga žele PSG, Manchester United i Bayern, ali Florentino Perez je uvjeren kako Ramos samo sebi tako pokušava dići cijenu. Predsjednik ga je čak i optužio kako nema ponudu PSG-a i kako sve to izmišlja da si poboljša položaj u pregovorima, ali i dodao kako mu to neće proći. Ponuda Reala je uzmi ili ostavi, a sada je sve na Ramosu koji je, izgleda, odlučio ostaviti.