'furija' u redovima 'crvenih vragova'

Sergio Ramos definitivno odlazi iz Reala, no odabir novog kluba sve je iznenadio; 'prelomio' je nakon jednog telefonskog poziva

01.02.2021 u 19:36

Bionic
Reading

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos (34) na kraju sezone kao slobodan igrač napušta redove 'kraljeva'. Navodno je svoju konačnu odluku objavio čelnicima kluba koji su po tko zna koji put odbili njegove zahtjeve vezane uz novi ugovor. Ramos je odlučio i gdje će nastaviti karijeru, a taj je izbor totalno iznenađenje

Dugo je trajalo 'natezanje' kapetana Reala Sergija Ramosa (34) i predsjednika Florentina Pereza. Ramos nije želio odustati od svojih minimalnih zahtjeva, tražio je ugovor od najmanje dvije plus jednu godinu te plaću od najmanje 12 milijuna eura po sezoni.

Čelnicima Reala ne pada na pamet dati toliki novac za veterana, pa im je Sergio Ramos, za razliku od našeg Luke Modrića koji je pristao na puno manji ugovor, obznanio kako na kraju sezone odlazi iz Madrida.

Ranije se spominjalo kako će Ramos karijeru nastaviti u redovima PSG-a, no sad je jasno kako kapetan Reala ipak neće krenuti put Pariza. Dapače, odlazi u drugom smjeru.

Engleski mediji tvrde kako Sergio Ramos dolazi u - Manchester United! Navodno je 'prelomio' nakon telefonskog razgovora s Davidom Beckhamom koji mu je savjetovao da prvo odigra dvije ili tri sezone na Old Traffordu, a potom da pređe kod njega u Inter iz Miamija.

  • +5
Real Madrid - Levante, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Kiko Huesca

Ako se nakon toga dvoumio, dodatno jamstvo dao mu je veliki prijatelj i suigrač iz španjolske reprezentacije, golman Uniteda David De Gea!

Na Old Traffordu su ekspresno reagirali, trener 'crvenih vragova' Ole Gunnar Solskjaer krenuo je u akciju te su čelnici kluba ponudili Ramosu ugovor na dvije godine i plaću koju je tražio - 12 milijuna eura po sezoni! Sam Ramos je objeručke prihvatio ponudu, želja mu je da zaigra u Engleskoj, a o svemu je navodno već obavijestio predsjednika Pereza.

Tako će kapetan 'furije' ovog ljeta završiti u redovima 'crvenih vragova'! Kakva 'ubojita' kombinacija!