NEUGODAN INCIDENT

Ružna reakcija trofejnog trenera no ono što je doživio još je gore!

20.02.2017 u 17:29

Bionic
Reading

U subotu je Hertha iznenadila Bayern (1:1), o toj utakmici se priča i na početku ovoga tjedna, ali zbog stvari koje nemaju veze s nogometom

Domaćin je sve do šeste minute sudačke nadoknade imao tri boda u svojim rukama, ali je Lewandowski spasio Bavarce i zabio za 1:1. Iako su odigrali neodlučeno protiv prvaka, Herthini nogometaši bili su svejedno razočarani, jer je sudac pokazao da će se igrati pet minuta nadoknade, a ona je trajala još jednu minutu dulje. Dovoljno da se Bayerrn izvuče.

Zato su poslije utakmice tenzije bile povišene, došlo je do sukoba među igračima, a Herthini navijači su negodovali. Neki su u svojem bijesu pretjerali, a živce je izgubio i trener Bayerna Carlo Ancelotii. Za njega kažu da je pravi gospodin u svijetu nogometa pa su mnogi ostali u čudu kada je u tunelu stadiona pokazao srednji prst navijačima domaćina.

'Da napravio sam to, jer me netko pljunuo', objasnio je Ancelotti.

Zbog toga što je javno na televiziji priznao svoju neprimjerenu gestu prijeti mu kazna od Disciplinske komisije Saveza, kao i Herthi zbog ružnog postupka njihovog 'navijača'.