nevjerojatna zarada

Paul Pogba najavio je odlazak iz Manchester Uniteda, a onda mu je stigla brutalna ponuda koju jednostavno ne može odbiti...

20.08.2021 u 11:24

Bionic
Reading

Francuski veznjak Paul Pogba (28) izazvao je pravu paniku na Old Traffordu nakon što je odbio potpisati novi ugovor s 'crvenim vragovima'. Aktualni mu ugovor završava u ljeto 2022. godine i već se neko vrijeme zna da Pogba želi otići u madridski Real. No, sad će ipak razmisliti

U ljeto 2016. godine Paul Pogba (28) je iz Juventusa stigao u redove Manchester Uniteda. 'Crveni vragovi' su tada za svog bivšeg igrača 'staroj dami' platili čak 105 milijuna eura odštete i Pogba je postao najskuplji nogometaš u povijesti!

Sam Pogba trenutno zarađuje oko 350.000 eura na tjedan, a njegov je boravak na Old Traffordu bio poprilično turbulentan. Do sada je francuski veznjak odigrao točno 200 utakmica za United i zabio 38 golova. No, često se sukobljavao s trenerima i posebice navijačima koji su od njega očekivali čuda na terenu. Bilo je tu zvižduka s tribina, vrijeđanja na društvenim mrežama, prijetnji...

Prošao je Pogba na Old Traffordu sve, od obožavanja do mržnje i nazad. Njegova nogometna klasa nikad nije bila upitna, no često nije imao s kime igrati, jednostavno se uklopio u sivilo momčadi Uniteda u kojoj nije imao dovoljno kvalitetne suigrače. Zato je i tražio izlaz, pokušavao je 'pobjeći', a njegova je najveća želja Real Madrid.

Zato je i odbio prvu ponudu novog ugovora kojeg su mu pripremili u Unitedu. Panika na Old Traffordu kratko je trajala jer su 'crveni vragovi' odlučili pod svaku cijenu Paula Pogbu zadržati u svojim redovima.

Francuz je tako dobio brutalnu ponudu koja se ne odbija - okruglo 100 milijuna eura za sljedeće četiri godine na Old Traffordu! Tjedno bi Pogba zarađivao oko 470.000 eura i postao bi najplaćeniji igrač Uniteda, ispred golmana Davida De Gee koji sada zarađuje 440.000 eura na tjedan!

Francuz za sada nije odgovorio na ovu ponudu, no činjenica je da mu Real toliki novac ne može ponuditi. A United je pametno kupovao na tržištu i sigurno će biti puno jači nego prošle sezone kad je osvojio drugo mjesto u prvenstvu.