BAVARCI SU SRETNI

Ove izjave Bayernovog šefa ne idu u prilog Mandži

28.05.2014 u 08:19

Bionic
Reading

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge izjavio je da su promjene koje je uveo trener Pep Guardiola bile ispravne, te da je momčad igrala jači presing negoli prošle sezone.

'Guardiola me nije iznenadio, pokazao je kvalitetu kao i dok je vodio Barcelonu. On je odličan trener sa jasnom nogometnom filozofijom. Izbacio je dva zadnja vezna igrača i na tu poziciju stavio je Lahma. S takvom postavom igrali smo jači presing negoli prošle sezone', kazao je u utorak Rummenigge za internetski portal Bayerna.

'Nakon što smo prošle sezone osvojili trostruku krunu, većina ljudi misli da se ništa nije moralo mijenjati, te da je svaka promjena pogrešna. No, ja mislim da je Guardiola sve uradio kako treba, postavio je igračima nove izazove i jako smo sretni s njim', dodao je Rummenigge.

Podsjećamo, kako u Bayernu u 'ljubavi' nisu sretno živjeli Guardiola i Mandžukić te mu je španjolski strateg poručio sreću u nekom novom klubu. Rummenigge je često znao pohvalno govoriti o hrvatskom napadaču, ali sada je stao u obranu Guardiole i njegovog načina vođenja momčadi.