kopić u problemima

Loše vijesti za Dinamo; jedan od najboljih igrača neće biti spreman ni za Sevillu, a potom ni za veliki derbi s Osijekom?!

19.02.2022 u 11:25

Bionic
Reading

Dinamo je u četvrtak na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan protiv Seville igrao prvu utakmicu play-offa za osminu finala Europske lige, a iz Andaluzije se u Zagreb vratio s porazom 1:3. Trener Željko Kopić u toj utakmici nije mogao računati na Luku Ivanušeca, uz Mislava Oršića, možda i najraspoloženijeg igrača u nastavku sezone

Iako je Sevilla puno skuplja, pa samim time vjerojatno i bolja momčad, koja uz sve i stekla dva gola prednosti pred Dinamom, Modri su s dosta optimizma gledali prema uzvratu play-offa za osminu finala europske lige, a koji se igra u četvrtak od 18.45 sati (Arenasport, MAXtv) na maksimirskom stadionu.

Naravno, Dinamu je u fokusu ipak nedjeljna utakmica protiv Lokomotive (17.05 sati, Arenasport 3, MAXtv), jer prvenstvo je nikad izjednačenije.

Međutim, trener Kopić bio je svjestan da za ogled protiv Lokosa neće moći računati na Luku Ivanušeca, ali nadao se ovom važnom kreatoru igre za taj ogled protiv Seville.

No, kako pišu Sportske novosti, problem s Ivanušecovom ozljedom puno je ozbiljniji i veznjak Modrih i hrvatski reprezentativac gotovo je sigurno, propustit će i taj ogled.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Da stvar bude još gora po trenera Kopića, kako je riječ o upali trbušnog zida, a s tim se problemom nije za šaliti i ne smije ga se olako tretirati, Luka Ivanušec mogao bi propustiti i veliki derbi protiv Osijeka, koji je na rasporedu sljedeće nedjelje (18 sati, Gradski vrt).

A svi znamo koliko je taj ogled važan u krojenju vrha tablice.

  • +20
Sevilla - Dinamo, 17.02.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL