ZABIO GOLČINU

Mislav Oršić se ne predaje: Uz pomoć navijača u Zagrebu ćemo pokušati napraviti čudo

18.02.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Mislav Oršić ponovno je pokazao svoju klasu. Sjajnim golom za 1:1 razveselio je navijače Dinama u susretu protiv Seville, no uslijedio je brzopotezni šah mat. Domaćin je uzvratio s dva gola u samo dvije minute.

Strijelac jednog Dinamovog gola u prvom susretu šesnaestine finala Europske lige protiv Seville u porazu 3:1 ovako je prokomentirao susret:

'Nažalost nismo uspjeli doći do pozitivnog rezultata i bit će teško u uzvratu. Svakako ćemo ih dobro analizirati i uz pomoć navijača pokušati napraviti čudo. Znali smo da Sevilla ima prostor koji slabije brani, ali nismo to iskoristili u mjeri da bude dovoljno za pozitivan rezultat. U Zagrebu ćemo pokušati, moramo se dobro pripremiti', rekao je Oršić.

  • +20
Sevilla - Dinamo, 17.02.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Na njegove riječi nadovezao se i Josip Šutalo:

'Htjeli smo uživati i igrati nogomet, dobro smo izgledali u prvom dijelu, ali primili smo lake pogotke. Sevillini igrači su brzi i snažni u izlascima, kvalitetni su. Oni jednostavno kažnjavaju svaku pogrešku. U drugom poluvremenu smo im pustili posjed lopte, branili se i imali zicer za smanjenje prednosti. Vidjeli smo da možemo igrati protiv Seville, no bilo bi nam lakše u uzvratu da smo zabili još jedan gol'.

  • +5
Sevilla - Dinamo, navijači, 17.02.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.