uzvrat će biti napet

[FOTO] Ivan Rakitić jednom je riječju opisao kako je Dinamo izgledao protiv njegove Seville; slažete li se s njime?

17.02.2022 u 23:47

Bionic
Reading

Sevilla je u prvoj utakmici play-offa za osminu finala Europske lige na svom stadionu pobijedila Dinamo 3:1. Prvi pogodak za domaćine zabio je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, u izostanku Jesusa Navasa koji je ušao tek u 84. minuti, poveo je Sevillu kao kapetan u ogledu protiv Dinama.

'Sretni smo i ponosni kako smo odigrali danas protiv fantastičnog Dinama. Nije bilo jednostavno. Sad se vidi da se u Europi i najmanja greška kažnjava, što vrijedi za onaj gol koji smo primili. Ali isto tako, mislim da smo danas odigrali jako interesantnu utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili', rekao je pred kamerama Arenasporta Ivan Rakitić.

Bilo je kratkih 'crnih' rupa u igri obiju momčadi, posebice Dinama u samoj završnici prvog dijela, kada je primio dva gola u dvije minute.

'U ovakvim utakmicama si ne smiješ dopustiti niti najmanju grešku. Onda primiš gol praktički iz ničega, pa mi u dvije minute zabijemo dva gola. Danas je bilo bitno što smo brzo reagirali nakon primljenog gola. Drugo poluvrijeme odigrali smo jako dobro. Imamo dobar rezultat, ali sve je još otvoreno, i za uzvrat u Zagrebu moramo biti spremni'.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Dinamo će morati biti posve drugačiji, dok Sevilla takve utakmice zna igrati.

'Mi znamo, baš kao i oni, koliko nam je bitna Europa. I u tim utakmicama želiš biti na najvišem nivou, odnosno moraš biti ako misliš proći. na kraju mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, čekali smo taj trenutak, i da smo zaslužili ovaj rezultat, ali znamo da će u Zagrebu biti teško. No, želimo proći'.

A kako je Rakitić doživio situaciju da razumije sve što protivnik govori.

'da, bilo mi je čudno, pogotovo zato što ih puno i poznajem. Posebno mi je bilo nezgodno kod penala, a ukazao mi se i osmjeh jer sam vidio Livakovića ispred sebe. U svakom slučaju, bilo je ovo lijepo iskustvo za sve nas', završio je Rakitić.