GOTOVA EPIZODA NA OTOKU

Balotelli napustio Manchester, čekaju ga u Milanu

28.01.2013 u 16:08

Bionic
Reading

Sudeći prema napisima engleskih i talijanskih medija, talijanskog nogometnog reprezentativca Marija Balotellija (22) samo liječnički pregled dijeli od transfera iz Manchester Cityja u Milan

Navodi se kako se Balotelli u ponedjeljak ujutro oprostio od svojih suigrača i klupskog osoblja u Cityjevom trening-centru Carrington, te bi u Milano trebao otputovati u sljedeća 24 sata.

Aktualni engleski prvak očito je spustio cijenu za Balotellija na 23 milijuna eura, nakon što je odbijena prvotna Milanova ponuda od 29 milijuna eura, ali isplaćena na rate kroz šest godina.

Očekuje se kako će transfer i službeno biti realiziran do kraja prijelaznog roka koji se zatvara u četvrtak navečer.

Balotelli je ove sezone zabio tek jedan premierligaški gol u dresu Manchester Cityja, a njegov je odnos s trenerom Robertom Mancinijem dosegao 'temperaturu ledišta'.

Prošlog je tjedna dao oglas za iznajmljivanje svoje kuće u Chesireu, dok je osobne stvari avionom poslao put Milana. Iako su obje strane javno negirale mogućnost transfera, u kontaktu su bile gotovo svakodnevno i prema svemu će sudeći do realizacije posla uskoro doći i službeno.