zimski odmor

Zidarić na Kubi, Dizdar u Francuskoj: Ovi poznati Hrvati će staru godinu ispratiti izvan Hrvatske

31.12.2019 u 12:25

Bionic
Reading

Vrijeme blagdana i zimske praznike većina se trudi iskoristiti za punjenje baterija i kratki bijeg od užurbane svakodnevice. Tako je i kod poznatih Hrvata budući da je dolazi razdoblje kad je projekata i gaži nešto manje, a novi su tek u nastajanju. I dok neki tek čekaju odlazak na skijanje i bijeg u planine, drugi će na putovanjima dočekati Novu godinu. Svi oni svoje avanture s putovanja rado dijele na društvenim mrežama, pogledajte gdje uživaju

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić pobjegla je u toplije krajeve te će staru godinu ispratiti sa suprugom Zoranom Zidarićem i prijateljima na Kubi odakle zadnjih dana na društvenim mrežama objavljuje simpatične fotografije.

Karmela Vukov Colić opušta se u jednoj od svojih omiljenih destinacija. Voditeljica i autorica bloga javila se svojim pratiteljima iz Catalonije.

Domaći nogometni reprezentativac, 28-godišnji Andrej Kramarić, Božić je oproveo izvan Hrvatske pa se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijom s Mauricijusa gdje mu društvo pravi 24-godišnja djevojka Mia Ćurković. Pretpostavlja se da će tamo dočekati i Novu godinu.

Njegov nogometni kolega Luka Modrić trenutno na obiteljskom odmoru u Dubaiju. Suprugu Vanju i djecu poveo u obilazak tamošnjeg zoološkog vrta te je podijelio nekoliko fotografija tog nesvakidašnjeg iskustva.

Splitska glumica Ana Maras Harmander staru godinu ispratit će u Rimu u društvu svojih najmilijih, supruga Johna Harmandera i njihovog sina Rubensa.

Predah od snimanje i glumačkih obaveza napravila je i Ecija Ojdanić koju gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'. Sa suprugom Robertom i djecom skrasila se u Portugalu.

Iz Francuske se s fotografijama pohvalila Natali Dizdar. Romantično putovanje, daleko od očiju javnosti, pjevačica odlučila provodi u društvu svog dečka čiji je identitet i dalje ne otkriva lice njezinog tajanstvenog partnera, ali osobu koja je s njom na odmoru Natali je ponovo označila imenom Will Perge.

Glumica Kristina Krepela Novu godinu će, sudeći prema fotografijama, proslaviti u Abu Dhabiju.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Davor Gobac, Boris Vujčić, Sunčana Glavak, Renato Petek…