OMILJENO LICE S MALIH EKRANA

Nismo je dugo vidjeli: Karmela Vukov Colić iznenadila sve svojim pojavljivanjem na filmskoj premijeri

27.12.2019 u 12:26

Bionic
Reading

Nekadašnje zaštitno lice HRT-a, koja je danas voditeljica na Laudato TV-u, ali i autorica bloga, iznenadila je sve pojavivši se na sinoćnjoj premijeri filma 'Ona je bomba', održanoj u sklopu specijalne novogodišnje CineLady projekcije, budući da ju na takvim događanjima možemo rijetko vidjeti

Božićne blagdane pasionirana putnica i voditeljica na Laudato TV-u, odlučila je provesti sa svojom obitelji u Zagrebu, a sinoćnju večer odlučila je iskoristiti kako bi u sklopu specijalne novogodišnje CineLady projekcije pogleda i najnoviji filmski hit 'Ona je bomba'.

  • +7
Zagreb: Poznati na premijeri filma One su bombe Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nekada omiljeno i zaštitno lice HRT-a, Karmela Vukov Colić danas radi kao voditeljica na Laudato TV-u, a sve je nemalo iznenadila kada je prihvatila ulogu u hit predstavi 'Menopauza', zbog čega je svoj glas usavršavala kod profesorice pjevanja Denis Vasilj.

U hvaljenoj predstavi se Karmela Vukov Colić pokazala kao pun pogodak i otkrila svu raskoš svog talenta.

'Mnoge žene imaju osjećaj da više neće biti poželjne, lijepe ni sposobne, da će im život prestati. Mnoge brine kako će na to reagirati njihov bračni drug, a kako okolina... Ovo je predstava koja ruši baš te premise. Vrijedi je pogledati. Ovo je predstava za svaku ženu - bila ona u menopauzi ili ne', poručila je Karmela ranije za Večernji list.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Davor Gobac, Boris Vujčić, Sunčana Glavak, Renato Petek…