ORIGINALNA I ZABAVNA

Mirna Zidarić se našalila na svoj račun: 'Bila, vidjela, laktarila se iako sam davno rekla nikad više'

06.11.2019 u 11:47

Bionic
Reading

HTV-ova urednica i novinarka u Sportskom programu HRT-a nije od onih poznatih osoba koje na društevnim mrežama iz dana u dan reklamiraju nove proizvode nego se trudi da njezine objave uvijek budu zanimljive onima koji je prate. Najnovijom na Instagramu Mirna Zidarić je nasmijala mnoge

'Bila... vidjela... laktarila se... (iako sam davno rekla nikad više). Na kraju mi ostala samo blistava fotka koja ne otkriva koliko smo kao društvo otišli u potpuno krivom smjeru. Ok, nije društvo krivo, ja sam njegov mali kotačić koji pokreće mehanizam u svrhu profita i osjećam se iskorišteno, ali barem fotogenično', napisala je u svom duhovitom stilu Mirna Zidarić aludirajući na VIP shoping event H&M-a na kojoj je nedavno bila.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Omiljenu sportsku novinarku ne može se prečesto vidjeti na takvoj vrsti događaja.

Zgodna 49-godišnjakinja sa stažem od 25 godinane svojevremeno je napravila intervju s Useinom Boltom koji je u trenucima svoje najveće slave nastupao u Zagrebu na Hanžekovićevom memorijalu. Najbrži čovjek na svijetu tom prilikom imao je prigodan poklon za nju.

'Usein Bolt posebno je biće. Neko bi pomislio da ima nemoguće zahtjeve, no on je posve suprotno sjedio i čekao na stepenicama da završim intervju s Blankom Vlašić ne bi li on došao na red. Ja ga tako sklupčanog tijekom programa uživo nisam primjećivala i s Blankom sam na dugo i široko pripovijedala. Nakon nekih 15 minuta vidim ga krajičkom oka kako sjedi i čeka i ne mogu vjerovati da je imao toliko strpljenja i volje. Ujedno je izuo sprinterice i ostavio mi ih, a znate koliko takva memorabilija vrijedi. Zapravo za mene nema cijenu, to je neprocjenjivo' ispričala je Mirna ranije za Avaz.