SVI NA OKUPU

Odmor iz snova: Luka Modrić poveo obitelj u Dubai, a kako se tamo provode otkrio je svojim obožavateljima

30.12.2019 u 17:24

Bionic
Reading

Naš najbolji nogometaš i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije kratku stanku prije novih utakmica sa svojim klubom, Real Madridom, odlučio je iskoristiti na najbolji mogući način - obiteljskim odmorom na kojem će napuniti baterije za nove pobjede. Obitelj Modrić trenutno je u Dubaiju i tamo uživaju punim plućima

I ovu je zimu svoj kratki odmor od utakmica i treninga Luka Modrić odlučio provesti u toplijim krajevima, a njegova omiljena destinacija već je godinama - Dubai. Upravo tamo i sada je poveo svoju obitelj, suprugu Vanju i djecu Ivana, Emu i Sofiju, no uživancija i neće pretjerano dugo trajati, budući da Modrićev Real Madrid već 4. siječnja igra utakmicu u gostima kod Gretafea.

No, utakmice mu trenutno nisu na pameti, već isključivo odmor i punjenje baterija u društvu najdražih, a za boravka u Dubaiju peteročlana obitelj Modrić bila je gost kod tamošnjeg biznismena Saifa Belhasa, koji ima vlastiti, privatni zološki vrt, a koji posjećuju najpoznatiji svjetski sportaši, pa tako i Luka Modrić.

Zvijezdu Real Madrida i njegovu obitelj Belhasa je ugostio u svom domu, a kako bi mu odao počast, Luka Modrić odjenuo je i tradicionalnu odjeću i tako se fotografirao s njim. Nakon protokola, Saif Belhasa svoje je goste proveo po zološkom vrtu, a Modrićevi su imali jedinstvenu priliku oči u oči susresti se primjerice s medvjedom, koji je doslovce jeo iz ruke Luke Modrića, ali i žirafama, lavovima i brojnim drugim životinjama.

Oduševljenje, što su imali prilike vidjeti izbliza neke od najopasnijih životinja svijeta, nisu krili Luka i Vanja Modrić, a sve je ovjekovječeno fotografijama i brojnim snimkama.

Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…