DOBRO JE ZNATI

Želite više? Bujna ljepotica otkriva trik kojim se koristi kako bi fotografije bile moćnije

20.11.2018 u 22:24

Bionic
Reading

Punašna britanska ljepotica Iskra Lawrence gomilu svojih obožavatelja zahvaljuje bujnim oblinama, no kako bi na fotografijama neke stvari izgledale moćnije, i sama ponekad pribjegava trikovima

Digitalno doba u kojem živimo omogućuje nam da u kratkom roku, a danas čak ne moramo biti ni pretjerano vješti u Photoshopu, dođemo do željenog izgleda fotografije.

Aplikacije danas u par poteza prstom rješavaju ono za što je majstorima Photoshopa nekad trebalo i nekoliko sati, ali dobra sirova fotografija uvijek će biti dobra sirova fotografija.

Ona nipošto ne mora biti lišena trikova, no za razliku od onih na kojima se čarolija događa tijekom obrade, kod kvalitetne sirove fotografije trikovi se izvode prilikom snimanja.

Jedan takav trik otkrila je svojim brojnim obožavateljima na Instagramu jedna od najzaposlenijih plus size manekenki današnjice, koja svoje bujne obline često ističe u oskudnim i seksi kombinacijama.

'Jeste li znali... Da bi kupke na našim fotografijama bile jako pjenušave, u njih dodajemo deterdžent za suđe', napisala je Iskra i otkrila kako postići brojnije i veće balone od sapunice u kadi.

  • +16
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia