BABLJE LJETO

Za njih ljeto još nije gotovo: Ivica Kostelić otkrio da sa svojom obitelji još uvijek uživa u suncu, ali i kupanju

13.09.2021 u 10:28

Bionic
Reading

I dok je većina nas počela s odbrojavanjima do novog ljeta i godišnjih odmora, naš najbolji skijaš Ivica Kostelić sa svojom obitelji još 'krade' sunčane zrake i to na lokaciji koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Na bajkovitoj lokaciji, okruženoj zelenilom i brdima, velika i sretna obitelj Ivice Kostelića još uvijek uživa u suncu. Kako je nekadašnji skijaš napisao na Facebooku, za njih još uvijek traje ljeto, točnije, bablje ljeto, a to je vidljivo i iz fotografije koju je objavio.

Na njoj je Ivica Kostelić s povišenog mjesta usnimio bazen, uz kojeg su postavljene ležaljke, ali i rađeni suncobrani, jedan od njegovih sinova pliva, dok Elin drži jednu od blizanki.

O kojoj je lokaciji točno riječ, za sada nije poznato, no mnogi bi se rado mijenjali s njim i baš poput njega uživali još malo u kupanju i sunčanju.

  • +4
Ivica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Inače, prije nekoliko se dana Elin Kostelić pohvalila na Instagram Storyju kako je njihov najstariji sin Ivan krenuo u prvi razred, a uz emotikone srca i njegovu fotografiju sa školskom torbom na leđima, napisala je: 'Veliki dan za ovog čudesnog dječaka - prvi dan škole.'