PRESLATKO!

Tko bi na ovo mogao ostati ravnodušan? Kostelići se pohvalili svojim malenim 'masterchefom'

24.08.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Nema tog sportskog, avanturističkog ili glazbenog 'pothvata' našeg proslavljenog skijaša koji se dočeka s toliko oduševljenja kao što to izazovu fotografije njegovih četvero mališana čije dogodovštine Ivica i Elin Kostelić ponekad znaju pokazati ostatku svijeta

Preklopljene, zamotane, američke, japanske, slatke ili slane, nema tko ih ne voli. Palačinke su jedno od najpopularnijih jela koje obožavaju i odrasli, a posebno djeca. Isto je i u domu Kostelićevih koji imaju pravog malog eksperta za izradu ovog popularnog jela.

Ponosni Elin i Ivica snimili su starijeg, 6-godišnjeg sina Ivana koji sam u tavu stavlja smjesu za palačinke, pače ih i slaže na tanjur. I ovu snimku su popratili duhovitim komentarom kako njihov dječak 'zna kuhati i peči palačinke, roniti na osam metara, crtati, skijati i da je još slobodan'.

Sinovi našeg najboljeg skijaša već odavno pokazuju da svoga oca slijede u svemu što smo već puno puta do sada imali priliku vidjeti. Osim što ga prate u skijaškim avanturama po planinama, Ivan te dvije godine mlađi Leon tatu Ivicu Kostelića kopiraju i u mnogim drugim stvarima poput uživanja u morskim aktivnostima, a pokazuju i veliko zanimanje za glazbom. 'Moram priznati da već sada plešu bolje od mene', otkrio je ranije Ivica. Uz sinove, on i Elin imaju i blizanke Katu i Janu koje su dobili u ožujku prošle godine.