PROCURILI DETALJI

U najvećoj tajnosti priprema se proslava kraljičina jubileja, a veliku ulogu u tome imat će George, Charlotte i Louis

03.05.2022 u 06:25

Bionic
Reading

Užurbano teku pripreme za proslavu kraljičina jubileja koja će se održati ovog ljeta i trajat će danima, a važnu ulogu u proslavi njezinih 70 godina na tronu imat će i troje djece Kate Middleton i princa Williama te uvježbavaju svoje zadatke

Iako se u posljednje vrijeme mogu na prste jedne ruke nabrojati pojavljivanja nasljednika 39-godišnjeg princa Williama i 40-godišnje Kate Middleton na službenim događanjima, posebice najmlađeg Louisa, sve bi se moglo promijeniti ovoga ljeta. Prema pisanju britanskog Telegrapha, prinčevi George i Louis i njihova sestra, princeza Charlotte, trenutno marljivo vježbaju kako bi mogli na proslavi kraljičina platinastog jubileja odraditi svoje zadatke.

Naime upravo je njima dodijeljena jedna od važnijih uloga na proslavi jubileja, a koja će u konačnici pomoći stvaranju pozitivnog PR-a za cijelu kraljevsku obitelj nakon što se borila s mnogim problemima posljednjih godina.

Kako je otkrio dobro upućeni izvor, osmogodišnji princ George, sedmogodišnja princeza Charlotte i četverogodišnji princ Louis vrlo će se vjerojatno provesti pred obožavateljima u kraljevskoj kočiji na ceremoniji Trooping of the Colour, a pojavit će se i s ostatkom obitelji, već tradicionalno, na balkonu Buckinghamske palače.

Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I njihov otac, princ William, imao je tek četiri godine, kao najmlađi Louis danas, kada se s majkom, pokojnom princezom Dianom i Kraljicom Majkom 1988. provezao u kočiji povodom Trooping of the Coloura. Pretpostavlja se da će pojavljivanje njegove djece ostati u tajnosti sve do posljednjeg trenutka.

Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Duchess of Cambridge/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako službeno još uvijek nije napravljen raspored, prema svemu sudeći, princ William imat će glavnu ulogu u vojnim ceremonijama, među koje zasigurno spada 'službena inspekcija' tjedan dana prije jubilarnog vikenda, a što je inače, uoči Trooping of the Coloura, obavljala sama kraljica.

A dok je on fokusiran na to, Kate Middleton nastavit će sa svojim uobičajenim radom, ali i pomaganjem u koordinaciji Superblooma, projekta u kojem će Tower of London biti preplavljen cvijećem.

Princ George Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Charles bit će domaćin koncerta, a njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla, svečanog ručka. I ostali članovi kraljevske obitelji dobili su svoja zaduženja, a jedini čije je pojavljivanje još uvijek pod znakom upitnika je princ Andrew. Sama kraljica Elizabeta II za svoje će slavlje imati najmanje zaduženja, posebice jer ima 96 godina, pa ju žele poštedjeti napora.