kome sliči?

Princ Louis slavi četvrti rođendan: Mama Kate snimila je neodoljive fotografije, a maleni šarmer oduševio je obožavatelje

23.04.2022 u 10:35

Bionic
Reading

Princ Louis pretvara se u pravog malog gospodina, ali i model. Naime, princ Louis navršio je četiri godine, a povodom tog veselog događaja vojvoda i vojvotkinja od Cambidgea podijelili su neodoljive fotografije svog najmlađeg djeteta

Danas princ Louis navršava četiri godine, a vojvoda i vojvotkinja od Cambridega ne mogu biti ponosniji. Tim povodom na objavili su četiri fotografije princa Louisa, a dvije su podijelili i na svom službenom Instagram profilu. 'Sutra četiri godine!,' napisali su uz objavljene fotografije koje je snimila upravo ponosna majka Kate, koja se u slobodno vrijeme voli iz hobija baviti fotografijom.

Na objavljenom fotografijama Louis pozira u kratkim hlačicama i sivom puloveru te uživa u nesputanoj igri na plaži u Norfolku. Obožavateljima su se fotografije vrlo dopale, a mnogi su komentirali kako je Louis brzo narastao. 'Tako je odrastao', 'Vrijeme tako brzo prolazi, sretan rođendan,' pisali su fanovi u komentarima, a mnogi su se složili kako Louis vrlo nalikuje starijoj sestri Charlotte i brat Georgeu.

Louisova sestra, princeza Charlotte, početkom sljedećeg mjeseca napunit će 7 godina, a njegov stariji brat princ George kasnije ovog ljeta navršit će 9 godina. Prema modernoj tradiciji vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea često snimaju i objavljuju profesionalne fotografije kako bi obilježili posebne prilike.

Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Duchess of Cambridge/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posljednja fotografija, prije Louisovog rođendana bila je obiteljska božićna čestitka. Za fotografiju, koja je snimljena u Jordanu na privatnom putovanju, ležerno odjeveni William i Kate pozirali sa svoje troje djece.

'Drago nam je što možemo podijeliti novu sliku obitelji, koja se nalazi na ovogodišnjoj božićnoj čestitki,' napisali su tada na Instagramu.

Jordan zauzima posebno mjesto u vojvotkinjinom srcu jer je dvije godine svog djetinjstva provela ondje dok je njezin otac radio za British Airways. William je pak posjetio Jordan i Bliski istok na službenoj turneji 2018., a tada je obećao da će se jednog dana vratiti sa svojom djecom.

  • +3
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia