POZIRALA S PSOM

Preslatka članica kraljevske obitelji: Pogledajte fotografije princeze Charlotte koja danas slavi 7. rođendan

02.05.2022 u 08:43

Bionic
Reading

Baš kao i svaki puta do sada, vojvotkinja od Cambridgea potrudila se sama snimiti neodoljive portrete svoje troje djece za njihov rođendan. Zvijezda njezinih najnovijih fotografija neodoljiva je princeza Charlotte

Širokog osmijeha i dobro raspoložena, princeza Charlotte na najnovijim je fotografijama otkrila da joj je ispao mliječni zub, pa je zubić vila zasigurno nešto donijela i preslatkoj članici kraljevske obitelji. Novi portreti, snimljeni u vrtu proteklog vikenda, dok je cijela obitelj boravila u njihovom domu u Amner Hallu u Norfolku, djelo su njezine majke Kate Middleton.

Vojvotkinja od Cambridgea ove je fotografije snimila povodom Charlottinog sedmog rođendana, koji je danas, a iste su potom službeno puštene na društvenim mrežama.

Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Charlotte na dvije fotografije pozira sama i smije se u kameru dok u ruci drži svježe ubrano cvijeće. Na trećoj fotografiji zagrlila je svoju crnu četveronožnu ljubimicu Orlu. Cambridgeovi su tog psa dobili dvije godine prije negoli je u studenom 2020. preminuo njihov voljeni koker španijel Lupo, i to od mlađeg brata Kate Middleton, Jamesa.

Princeza Charlotte četvrta je u naslijeđu za tron i pohađa sa starijim bratom, princem Georgeom, školu Thomas Battersea u Londonu. Uz to voli balet, no više od svega voli smišljati nepodopštine upravo s Georgeom.