NEMA GA NIGDJE

George i Charlotte u njegovoj su dobi obilazili sva važna događanja: Koji je razlog da Kate Middleton i princ William malenog Louisa drže po strani?

19.04.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Za samo nekoliko dana princ Louis napunit će četvrti rođendan, a doslovce na prste dviju ruka mogu se nabrojati događanja na kojima se pojavio zajedno s ostatkom svoje obitelji

Možemo samo pretpostaviti da će povodom 4. rođendana najmlađeg sina, princa Louisa, Kate Middleton i princ William sa svijetom podijeliti njegove najnovije portrete, za koje će, vrlo vjerojatno, biti zaslužna njegova majka. Njegove fotografije s velikom će radošću dočekati i najveći obožavatelji kraljevske obitelji, posebice jer najmlađeg od troje djece vojvode i vojvotkinje od Cambridgea imamo prilike vidjeti tek u rijetkim situacijama.

Nikome nije jasno zašto je to tako, posebice jer su njegovog starijeg brata i sestru, princa Georgea i princezu Charlotte, u toj dobi roditelji već naveliko vodili svuda sa sobom.

Ono što je najzanimljivije, a što oštrom oku kraljevskih obožavatelja nije promaklo, detalje je sa mise zadušnice za njegovog pradjeda, princa Philipa, održane u Westminsterskoj opatiji. Naime, tamo su se službeno, u pratnji oca i majke, princa Williama i Kate Middleton, pojavili princ George i princeza Charlotte, a Louis je i ovoga puta izostao.

No, prema svemu sudeći, namjera im je bila povesti i najmlađeg sina, što se vidjelo po detaljima - u najavi mise zadušnice stajalo je kako se dolazak princa Louisa na misu zadušnicu još mora potvrditi, a uz to se na fotografijama snimljenim unutar crkve jasno vidi kako je pored princa Williama trebala biti još jedna stolica, koja je uklonjena pa je ostalo prazno mjesto.

Mnogi smatraju kako je princ Louis preživahno dijete, zbog čega ne bi mogao mirno sjediti tijekom obreda koji je potrajao 40 minuta i kojem je prisustvovalo čak 1800 uzvanika.

  • +3
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Očito su i Kate i William i sami svjesni koliko je zahtjevno dijete Louis, za razliku od Georgea i Charlotte, koji su se u svim situacijama ponašali upravo kako i doliči prinčevima i princezama, s malom iznimkom jedine kćeri Cambridgeovih, koja je nekoliko puta isplazila jezik fotografima i time oduševila sve.