sretne vijesti

Stiže beba: Glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev čekaju drugo dijete

22.08.2023 u 14:52

Bionic
Reading

Bosanskohercegovački glumac i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić, vjenčali su se 2008., a već 2013. se preselili u SAD gdje žive i rade. U listopadu 2021. im se rodila djevojčica Billie, a sad im se obitelj proširuje

Marija Omaljev je na preko svog Instagram profila obznanila veliku vijest, podijelivši fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuh.

'Hej, zaboravili smo vam reći', opisala je glumica fotografiju u badiću koja je, očekivano, odmah izazvala reakcije prijatelja i fanova pa pljušte čestitke sa svih strana svijeta.

Miraj je također objavio važnu vijest za njihovu obitelj uz simpatični video u kojem su otkrili spol bebe. 'Billie će ove godine postati starija sestra. Ovaj video smo snimili prije nekoliko mjeseci i došlo je vrijeme da ga podijelimo. S jednim smo izludili, s dvoje neka nam je Bog na pomoći', napisao glumac a uz Mariju je otkrio da čekaju sina.

Podsjetimo, par se upoznao u Sarajevu gdje je Marija studirala te su se nakon tri godine i vjenčali. U to vrijeme je izjavila da bi supruga ostavila kada bi saznala da je nevjeran. 'Da me muž naočigled vara i da sam toliko nesretna, iako vjerujem u instituciju braka, ne bih ostala s takvom osobom, nego bih išla krojiti svoju sreću bez njega', ispričala je tada.

  • +3
Miraj Grbić i Marija Omaljev Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Glumac, kojeg gledatelji pamte kao Čombeta iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', u Americi je ostvario značajne uloge, između ostalog u seriji 'American Horror Story', 'S.W.A.T.', a gledali smo ga i u 'Fast & Furious'.