uživaju zajedno

Marija Omaljev se javila iz šopinga: 'Tri generacije, od toga dvije u kolicima'

22.04.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Glumica je sa suprugom Mirajem Grbićem u listopadu dobila kćer Billie, a od tada osim što uživa u majčinskoj ulozi, rado i često pokazuje koliko je djevojčica donijela radosti u njihov dom. Ovog puta pokazala je kako s njima gušta njezina mama Ruža

Glumački par domaći gledatelji pamte po zajedničkim ulogama u humorističnom serijalu 'Lud, zbunjen, normalan' te 'Ruži vjetrova'. Marija Omaljev bila je jedna od glavnih negativki u sapunici 'Zakon ljubavi', glumila je i u 'Dolini sunca', a njezin suprug Miraj Grbić glumio je Čombeta u serijali 'Lud, zbunjen, normalan'. Od 2013. karijere grade na zahtjevnom filmskom tržištu u Hollywoodu.

Kako bi i njezini prijatelji, obitelji i mnogobrojni fanovi od kojih je udaljena tisućama i tisućama kilometara, mogli znati kako izgleda njihov život tamo, glumica pokazuje razne trenutke iz njihovog života. Danas je pao prizor koji se ne viđa često. Mama Ruža bila je u šopingu sa kćeri Marijom i unukom Billie. 'Tri generacije, od toga dvije u kolicima. Sa mamom u điru', opisala je fotografiju lijepa glumica.

Tri generacije, od toga dvije u kolicima 😅 Sa mamom u điru

Objavljuje Marija OmaljevČetvrtak, 21. travnja 2022.

'Toliko mi je drago da je mama ipak došla u posjetu svojim curama', 'Mama je stigla? Pozdravi je', 'Ružo moja draga...uživaj sa svojima', poručili su neki od Marijinih pratitelja na Facebooku. Inače, na preseljenje u Los Angeles ona i suprug Miraj Grbić odlučili su se nakon što je bosanskohercegovački glumac igrao u filmu 'Nemoguća misija: Protokol duh' uz Toma Cruisea.

Grbić za sada uspješno gradi holivudsku karijeru, glumio je u nekoliko američkih serija, imao je i manju ulogu u filmu 'Brzi i žestoki', dok je Marija Omaljev uspjela igrati u nekoliko kratkih filmova.

  • +2
Marija Omaljev Izvor: Cropix / Autor: Zvonimir Barisin / CROPIX