BILLIE JE NARASLA

Naša glumica Marija Omaljev pohvalila se svojom malom nasljednicom

14.12.2022 u 10:13

Bionic
Reading

Supružnici Marija Omaljev i Miraj Grbić već godinama žive u Kaliforniji, no pomno prate što se događa na ovim prostorima. Sinoćnje polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojem je, nažalost, Hrvatska poražena od Argentine, pratili su s hrvatskom zajednicom u crkvi

U Los Angelesu, u crkvi sv. Antona, hrvatskoj katoličkoj crkvi, sinoć su naši iseljenici kao jedno navijali za hrvatsku reprezentaciju, koja je na kraju, nažalost, izgubila polufinale od Argentine. Tuga nije izostala, ni tisućama kilometara daleko od domovine, a među brojnim navijačima našlo se i poznato lice.

Kako se pohvalila na svom Instagram profilu, u hrvatskoj katoličkoj crkvi bila je i naša glumica Marija Omaljev, koja već godinama sa suprugom, glumcem Mirajem Grbićem živi u Kaliforniji.

I Marija se pripremila za navijanje, pa je na sive tajice i crne gležnjače odjenula majicu sa crveno-bijelim kockicama. Tamo je nastala i fotografija na kojoj pozira pored kartonske lutke Luke Modrića u stvarnoj veličini sa kćerkicom Billie. Pored toga je napisala: 'Važno je izgubiti dostojanstveno. A vi, kako ste?'

Nakon toga je objavila i selfie s malenom nasljednicom koju je također odjenula u poznate kockice. Na fotografiji je jasno vidljivo koliko je malena Billie narasla i kako se uozbiljila. Velike oči krase njezino lice, kao i bucmasti obrazi koji joj daju posebnu draž.

  • +5
Marija Omaljev Izvor: Cropix / Autor: Zvonimir Barisin / CROPIX