LJUPKE PRINCEZE

Sestre jordanskog princa oduševile simpatičnim potezom na vjenčanju

02.06.2023 u 12:14

Bionic
Reading

Jordanske princeze Iman i Salma blistale su od ponosa na vjenčanju brata, prijestolonasljednika princa Huseina, koji je izgovorio sudbonosno 'da' u Ammanu

Sestre princa Huseina sve su oduševile simpatičnim potezom na njegovom vjenčanju s lijepom arhitekticom Rajvom al Saif.

Princeze su u jednom trenutku odlučile popraviti dugački šlep mladenke, a njihov je čin sve oduševio.

  • +6
Jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Iman, koja je na vjenčanje stigla u društvu supruga, i princeza Salma, nedavna diplomantica Sveučilišta Južne Kalifornije, tako su pomogle da veliki dan nove članice njihove obitelji bude savršen.

Dok je princ Hašim (18), mlađi brat princa Huseina, ispratio Rajvu, Iman i Salma pratile su je, popravljajući njezinu haljinu i veo dok se probijala kroz prekrasne vrtove palače Zahran do mjesta održavanja ceremonije.

Princeza Iman, koja se u ožujku udala za Džamila Alexandera Thermiotisa, itekako dobro zna da nije lak posao održati dugu vjenčanicu i šlep u savršenom stanju prilikom ceremonije.

Inače, za svoje je vjenčanje princeza Iman nosila Diorovu vjenčanicu po mjeri, a kombinirala ju je sa svjetlucavom tijarom.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju

Zanimljivo je da su se prijestolonasljednik Husein i princeza Rajva vozili u Range Roveru iz 1984., koji je prilagođen za posjet pokojne kraljice Elizabete II. Jordanu te godine.

Parada na svečanosti, poznata kao Crvena povorka automobila, također je uključivala osam jarkocrvenih vozila Land Rover i 11 motocikala. Crvena povorka automobila vuče korijene iz doba kralja Abdulaha, utemeljitelja zemlje, koji bi na značajne nacionalne događaje dolazio na vrhu jedne od povorki bijelih konja u pratnji jahača odjevenih u tamnoplave hlače i crvene sakoe.