sjajni detalji

Sezona je balerinki, a ove su trenutno najtraženije

02.06.2023 u 06:34

Bionic
Reading

Topli mjeseci dolaze ruku pod ruku s ravnim modelima cipela, a među brojnim modelima posebnu pažnju privlače balerinke, i to one ukrašene sjajnim detaljima

Modnim stručnjacima možda je promaknulo predvidjeti to, no sada je itekako jasno da su balerinke ukrašene štrasom postale najtraženiji trend za proljeće i ljeto 2023. godine.

Nijedna modna revija nije to predvidjela, ali ove godine vrlo traženi brendovi, poput Miu Miu i Alaïe, uvrstili su ih u svoje nove kolekcije i učinili jednim od najuspješnijih ovosezonskih prijedloga. Ove sjajne i efektne modele čak je moguće vidjeti i kod popularnih high street brendova poput Manga.

U kolekcijama udobnih i lijepih ravnih cipela za kombiniranje uz ljetne lookove ovi sjajni modeli predstavljaju se kao izbor koji odlično spaja sofisticiranost sa svestranošću. Trendseterice su ovaj trend odmah prigrlile, a balerinke od štrasa kombiniraju sa svime što im se sviđa iz ormara, od traperica do midi haljina i lepršavih suknji. Neke ih čak nose s čarapama, a prema svemu sudeći, ovi modeli su na dobrom putu da osvoje uličnu modu. Potvrđuje to i činjenica da se rasprodaju u tren oka.

Uz klasične modele, dostupna je nešto romantičnija varijanta s trakicom preko rista, a koja spaja eleganciju balerinki s trendom cipela Mary Jane.

Balerinke ukrašene štrasom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo